Eu MollMunicipiRestauració

La ruta del Tapeo de La Bodeguita, el millor pla de Dijous

Dia a dia ofereix tapa de cortesia i un menú del dia econòmic i variat. Els dijous, amb la ruta del Tapeo, l'ambient es converteix en una festa

Recordau aquella ruta de tapes a la qual van apuntar-se els bars del municipi enllà pel 2012? Ja gairebé no queda enlloc on trobar un refrigeri ben fresquet acompanyat d’una bona tapa per fer pared.

Doncs els dijous, encara amb les costums hivernals per arribar, el Bar la Bodeguita encara celebra aquest esdeveniment gastronòmic. El dia de Ruta de la Tapa és tota una icona en aquest establiment. Amb un local gran i ben climatitzat, cosa d’agraïr encara a aquesta època, i amb una terrassa lluminosa i amb lloc abastament.

‘La Bodeguita’ converteix els dijous en un dia de bar i bon ambient. Ja ho veieu:

Si voleu conèixer millor aquest bar, visiteu la notícia en la que vam parlar del seu servei i la seva filosofia de negoci. Situat al Carrer Roger de Flor, la Bodeguita s’ha convertit en un bar de poble transverssal; ara, en l’estiu, pollencins, treballadors i extrangers residents i passants en fan d’aquest indret un lloc de reunió.

Els Dijous, es converteix en el millor dia per fer-li una visita. I és que l’elaboració casolana d’una ample gamma de tapes i pintxos juntament amb el bon ambient i l’alegria dels visitants converteixen aquest bar en un dia de festa. A més, la música que sona són des de llistes de reagge clàssic, rock dels 70’s i 80’s i música disco com els Bee Gees. Més d’una volta, algún acaba ballant!

Una gran gamma de pintxos són preparats en especial per aquest dia: des de freixures passant per ‘tortita de camarón’, boquerons, pilotes, callos, croquetes, truita casolana, musclos marinera… un repertori infinit que ha convertit aquest dia en institucional.

Dos dels pintxos que mes ressò es fan són el de calamar, pel seu arrebossat estil andalús (o bé en les típiques anyelles, o bé amb els seus sacarins, especialment saborosos i cruixents) i les mini-burguers, amb pà de casolà de la pastisseria Ca’n Sucrart!

I no oblideu que entre setmana, també ofereixen una tapa de cortesia i un menú del dia econòmic, casolà i a bon preu!

A partir de les 20.00h comença el dijous el dia de ruta en el qual la beguda acompanyada de la seva tapa, ‘La Bodeguita’ és, sense dubte, el millor pla per els dijous horabaixa al Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button