CulturaMunicipi

Arriba el II cicle de Cinema Familiar a la fresca!

Aquest agost fins el 6 de setembre preparau-vos per veure cinema en família arreu de Pollença. Arreu del municipi l’Ajuntament amb l’ajuda de Balearslive, instalarà equips de pantalla LED i de sò per a que pugueu gaudir del millor cinema infantil amb els millors mitjans audiovisuals disponibles!

Gaudint de la fresca al pati de l’Ajuntament, vora l’oficina de turisme al Moll, a la Plaça Vella o a la Plaça dels Pins a la Cala Sant Vicenç es projectaràn les darreres estrenes de cinema infantil per a que grans i petits puguin riure i emocionar-se junts. Qui no ha anat al cinema per acompanyar els seus fills, germans, nebods o cosins a veure un film d’animació infantil i ha acabat engrescant-se més amb la pel·lícula que els seus menuts acompanyants?

Viatges èpics, els animals de companyia de Superman, Batman, Aquaman, etc. combatint el crim, màgia, contes que cobren vida o l’adaptació dels famosos dinosaures de Jurassic World que gronyiràn en HD amb els equips de luxe instal·lats pels companys de Balearslive sou el que podreu trobar a aquest Cicle de Cinema Familiar a la Fresca!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button