Cultura

La primera fase de l'OPEN TRUC Mallorca, a Pollença

El Club Pollença acollirà la primera fase de l’Open Truc Mallorca, un torneig insular que enfrontarà els truquers més espavilats d’arreu de l’illa. El Torneig s’estructurarà en distintes fases comarcals, i el Nord de Mallorca tindrà la seva seu al municipi.

Aquests torneigs insulars tingueren ample recorregut amb el “Torneo de Baleares”, uns torneigs que han patit interrupcions en la seva tradició. Ara, amb aquesta nova organització, es vol recuperar un joc ben nostrat que ha animat històricament les tardes dels jocs de taula arreu de balears.

Recuperar el Truc és recuperar una tradició d’un joc que fa poble, un joc de saber i de picardia que ha tingut sempre un lloc al municipi de Pollença. Aquest gran torneig, que implicarà a 53 municipis i que constarà de més de 200 parelles, convida els mallorquins a farolejar i retrucar de nou. I a Pollença, com no, d’això en sabem.

Fa un anys que Pollença organitza torneigs locals.L’any passat, el municipi ja organitzà un torneig amb més de 70 parelles a Ca’n Villalonga. Ara, s’obre la possibilitats d’enforntar-se amb els truquers de tota l’illa en un Gran Torneig que culminarà al Golf de Son Termes.

Les bases del Torneig, són les següents:

  • Inscripció: 20€ per parella.
  • 12 fases locals: 
  • Màxim 16 parelles per a cada fase local.
  • La parella classificada en primer lloc té plaça directa a la gran final de l’Open Truc Mallorca.
  • En cas de 16 parelles*, els primers, segons, tercers, quarts i cinquens classificats guanyen una plaça a la fase comarcal.
  • *Si hi ha menys de 16 parelles a la fase local l’organització es reserva el dret a modificar el nombre de parelles que guanyin una plaça.

Disposau de tota la informació i l’enllaç al formulari d’inscripció al següent enllaç, un Torneig amb qui col·labora Balearslive.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button