Cultura

Entregat el XL Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya

Marta Colomer Riera ha estat la guanyadora del certàmen

Avui horabaixa a les 19.30h ha tingut lloc l’acte d’entrega del XL Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya a Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, una certàmen que ha valorat diferents obres inèdites en català adreçades a lectors d’entre 8 i 14 anys abans de triar la que, finalment, n’ha resultat guanyadora.

La guanyadora ha estat Marta Colomé Romera, amb l’obra titulada “Les ales d’Ísis“. Els encarregats de prendre la decisió ha estat un jurat format per Sebastià Bennàssar, Pere Martí, Sara Moyano i Miquel Rayó.

La guanyadora, procedent de Catalunya, ha rebut un premi de 7.000€ i la publicació de la seva obra per part de l’editorial Barcanova, la qual també fa 40 anys enguany.

A més, s’ha aprofitat l’acte, el qual era obert al públic prèvia reserva de plaça, per a projectar el documentalXL Aniversari del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya” per tal de donar a conèixer la labor que es duu a terme des de fa 40 anys per part de la Fundació Guillem Cifre de Colonya a través d’aquesta cita anual.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X