Municipi

L’any 2022: l’Any Costa i Llobera

Abarcarà des del 16 d'octubre de 2021 fins al 16 d'octubre de 2022

En memòria del centenari de la mort del poeta pollencí, Miquel Costa i Llobera, l’Ajuntament de Pollença aprovarà demà, en el ple, que aquest proper any, el 2022, sigui l’Any Costa i Llobera.

Així, aquest Any abarcarà del 16 d’octubre de 2021 fins el 16 d’octubre de 2022, la data que marca el dia de la seva mort. Durant aquests mesos, s’organitzaran diferents actes institucionals i culturals per tal de donar a conèixer la trajectòria de qui és fill il·lustre del nostre municipi des del 1900.

Entre les activitats per commemorar aquesta data, es troba una ruta literària -la meitat presencial i la meitat virtual- entre Pollença i Artà per tal de visitar els escenaris accessibles protagonistes dels poemes i obres de l’autor.

També es preveu fer un cicle de conferències o una exposició sota el títol “Viatge a Palestina” on es mostrarà el resultat d’un viatge que feu el poeta junt al seu tiet Pere Llobera i la poetesa Mª Antònia Slavà cap al 1906.

Per la seva part, la bodega Can Axartell també li retrà homenatge amb el seu vi “Artist” etiquetant-lo amb una imatge d’El Pi de Formentor, obra de Dionís Bennàssar. A aquestes iniciatives i esdeveniments s’hi sumaran d’altres que estan programats o s’aniran organitzant en les properes setmanes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button