Cultura

L’Ajuntament convoca els ‘Premis Pollença de Literatura 2021’

El Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€

L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2021 (XII Premi Pollença de Narrativa i XI Premi Pollença de Poesia).

Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€.

Cal assenyalar que les obres que hi concursin hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en llengua catalana. L’extensió mínima per a la modalitat de narrativa serà de 150 pàgines, i per a la de poesia serà l’habitual en un volum de poesia.

A més, les obres que es presentin a qualsevol de les dues modalitats no es podran haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació i no podran haver estat guardonades amb anterioritat.

Enguany, tal i com ja es feu en la passada edició, ateses les circumstàncies ocasionades per la crisi sanitària de la covid-19, els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 6 de agost de 2021.

Els membres del jurat de la modalitat de narrativa d’enguany són Clara Queraltó, Sebastià Perelló i Pere Joan Martorell. El jurat de poesia està compost per Laura López Granell, Àngels Gregori i Antoni Xumet. Els veredictes emesos pels jurats es faran públics dins el mes de novembre de 2021.

Entre els autors guanyadors de les edicions anteriors hi trobam, dins l’apartat de narrativa Miquel Àngel Vidal, Sebastià Bennàsar, Anabel Cervantes, Glòria Llobet, Joan Pons i Pons, Tomeu Matamalas Grimalt, Joan Pons Bover, Jaume Pons Lladó, Joan Mayans Planells i Sandra Freijomil, i dins la modalitat de poesia Jaume Mesquida, Jaume Bosquet, Hilari de Cara, Meritxell Cucurella-Jorba, Jaume Oliver Ferrà, Marcel Riera, Raquel Santanera Vila, Joan Carles González Pujalte, Elm Puig Mir i Josep Gerona.

Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament de Pollença www.ajpollenca.net

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X