CulturaMunicipi

Darrer dia per participar als Premis Pollença de Literatura 2021

Si tens una narrativa o una poesia original, inèdita i escrita en català, encara pots esser el pròxim premi literari

L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convocava el passat mes de març els Premis Pollença de Literatura 2021 (XII Premi Pollença de Narrativa i XI Premi Pollença de Poesia). Recordeu que encara sou a temps de presentar-vos, ja que el termini acaba demà, dia 6 d’agost.

Pel que fa a l’import econòmic dels premis recordem que el de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€.

Cal assenyalar que les obres que hi concursin hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en llengua catalana. L’extensió mínima per a la modalitat de narrativa serà de 150 pàgines, i per a la de poesia serà l’habitual en un volum de poesia.

A més, les obres que es presentin a qualsevol de les dues modalitats no es podran haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació i no podran haver estat guardonades amb anterioritat.

Enguany, tal i com ja es feu en la passada edició, ateses les circumstàncies ocasionades per la crisi sanitària de la covid-19, els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acaba dia 6 de agost de 2021.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button