AlimentacióGuia Comerç

Ca n’Isa, productes de qualitat al teu abast

Isabel Mora és la propietària de la Botiga ca n’Isa, una botigueta d’alimentació situada a Pollença. Aquí hi podràs trobar productes que van una passa més enllà en qualitat. Embotits i formatges, galletes, salses, cereals, olis, vinagres i sal, farines i tot el que et pots imaginar, amb opcions sense gluten, veganes i d’alta qualitat.

També hi ha una bodega amb vins i licors que superen el que es pugui trobar a un supermercat qualsevol. I destaca finalment pel seu gran assortiment de congelats, mariscs de primera qualitat, arrebossats i preparats, verdures i una gran varietat de productes congelats per a fer-te la vida més fàcil sense perdre qualitat.

“M’encanta ajudar als meus clients a triar aliments per a les seves receptes, em fa sentir que, encara que sigui poc, he col·laborat en un menjar familiar important”.

A més a més dels productes que es poden veure a l’establiment na Isa mateixa prepara unes taules de formatges i embotits espectaculars, que s’adapten a la teva idea, sense importar lo esbojarrada que sigui, ja sigui per una festa infantil amb temàtica de dinosaures com per una boda elegant.

“M’apassiona crear les taules d’embotits pels clients, fa que la meva imaginació voli i sempre intent millorar el que ja he fet abans”.

Finalment, hi podràs trobar també productes de forn, pa, dolços i pastissos per encàrrec. Una botigueta de tota la vida amb una oferta de productes de valor.

BOTIGA CA N’ISA

Carrer de Tito Cittadini, 6, 07460 Pollença

Tel. 660936384

https://www.facebook.com/Botiga-Ca-n-Isa-479931815770756

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button