MunicipiSalut

Fora mascaretes… Toca somriure!

Avui venim a afirmar-te els mites i les veritats dels emblanquiments dentals.

Amb el fi de les mascaretes als exteriors i amb la propera arriba de la seva abolició als espais interior (en teoria) molt de nosaltres és quan posam èmfasi no tan sols a la salut dental sinó també a l’estètica, per això avui venim a afirmar-te els mites i les veritats dels emblanquiments dentals.

És cert que l’emblanquinament dental danya l’esmalt? 

És una de les preguntes més freqüents entre les persones que qualcuna vegada ha anat a fer-se un emblanquiment, però aquest mite és totalment fals, ja que els productes que s’utilitzen per a aquesta operació són lliures d’àcid.

El segon dilema que solen tenir els clients és si els emblanquiments augmenten la sensibilitat…

Cosa que és veritat, però no et preocupis, perquè té una curta durada, doncs al cap de pocs dies després d’haver-hi fet un emblanquiment, no notaràs pus res. Això és degut al fet que els productes per executar l’emblanquiment penetren dins les genives provocant una certa sensibilitat.

Els emblanquiments provoquen que amb el temps s’engorguin més les dents?

Absolutament no. Unes dents grogues ho estimulen els mals hàbits com fumar o una mala higiene.

Llavors implica que he de seguir una dieta equilibrada? És recomanable durant el temps que dura l’emblanquiment, ja que l’excés del consum de cafè, té o gaspatxo i salmorejo fa que el tractament duri menys.

Els emblanquiments són molt costosos.

Aquest assumpte és ben qüestionable, donat que no només aquest procediment es pot dur a terme a una clínica dental; hi ha centres de bellesa amb aquest servei i tota una amalgama de preus. Tanmateix, quan vegis els sensacionals resultats d’un emblanquiment, t’adonaràs que el preu, ho val.

El abans i el després.
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X