PollençaSuccessos

Per què encara hi ha bombers a Ca’n Xim?

Alguns veïnats s'han alarmat els darrers dies per encara veure-hi fum

En els darrers dies alguns veïnats de Pollença s’han vist encara sorpresos per la presència de bombers als voltants de l’edifici i alguns han especulat amb que el foc havia tornat a avivar-se.

El motiu d’aquesta presència és que, a un fons del primer pis, on s’hi trobava la major part de la maquinària, hi queden unes bigues recobertes d’uralita. En trobar-se situades a un recó, no hi arriba bé l’aigua.

Degut a que no es pot entrar a l’edifici degut al seu mal estat per arribar-hi de forma més eficaç, aquestes bigues segueixen coant i fumegen. No obstant, ja no queda a la part superior de l’edifici cap material amb suficient càrrega inflamable.

Les actuacions, aleshores, són protocolàries. Es té una línia d’aigua muntada i es duen a terme actuacions de vigilància rutinàries, a més de per aquesta línia d’aigua, per estar atents a l’estructura de l’edifici.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button