Municipi

Queixes dels usuaris del TIB Port Pollença-Palma

Es demana més cobertura per evitar la saturació i que els viatjes no siguin massa llargs

Tot i la millora de les condicions de la línia d’autobusos TIB degut a la seva gratuïtat per aquest 2023, les reclamacions dels usuaris encara són presents.

I és que la falta de vehicles a la línia 301 (Port de Pollença-Palma) fa que l’autobús que parteix des del Moll a Palma hagui de fer múltiples parades (a Sa Pobla o a Inca) i trigui molt en arribar a Palma en no disposar d’una línia express sols per la gent que ha d’acudir a la capital.

Amb aquestes condicions, els autobusos que cobreixen aquest desplaçament solen estar saturats de gent que viatja o sols a Pollença, o sols a Sa pobla, o sols a Inca. A més de les que van a directes a Palma.

Tot i que, val a dir-ho, ara al manco hi ha línia fins Sa Pobla i no sols fins Crestatx com succeïa anteriorment. Però segons manifesten els usuaris d’aquesta línia, la cobertura de la que gaudeixen aquests desplaçaments no és suficient.

Aquest fet genera que els autobusos vagin plens de gom a gom, a vegades havent d’anar els viatgers de peu amb el conseqüent perill que suposa. A més, arribar a Palma acaba essent un trajecte molt més llarg que els antics trajectes express degut a la quantitat d’aturades i desviacions que l’autobús ha de realitzar. En aquest sentit, les reclamacions dels usuaris s’encaminen cap a aconseguir una major cobertura ampliant la flota de vehicles que cobreixen aquest trajecte per tal de disposar d’una línia de més alta velocitat que arribi a ciutat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button