Junts AvançamPolítica

Junts Avançam ha presentat un recurs sobre la permuta que es vol fer del Camí de Bóquer

Demanen que es declari la nul·litat de l'acord per no haver-se complit tots els requisits

Junts Avançam considera que l’acord sobre la permuta del Camí de Bóquer està descompensat i implica fer un nou camí sense aprofitar el que ja existeix, més enllà d’incomplir la normativa vigent relacionada amb la Llei de Règim Local de les Illes Balears i la Llei de Camins, entre altres. És per això que aquesta coalició ha decidit presentar un recurs de reposició en contra de dit acord realitzat en el ple de l’Ajuntament de dia 24 de juliol.

Junts Avançam ha exposat que, a més d’incomplir la Llei Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, també s’incompleix la Llei de Camins Públics al no haver presentat un document ampli i clar on es justifiqui la necessitat de millorar el camí, el Reglament de bens de les entitats locals, així com també la normativa ambiental i urbanística.

És per això que la coalició de Junts Avançam demana que “es tengui per presentat aquest recurs de reposició contra l’esmentat acord i en el seus mèrits s’acordi la seva estimació i es declari la nul·litat de ple dret de l’acord impugnat per haver-se adoptat sense complir tots els requisitis establerts per la llei”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X