MunicipiPollença

Crítiques per la brutor generada el cap de setmana a Santuiri

En general, Pollença ha viscut un cap de setmana sense toc de queda "bastant tranquil"

Aquest cap de setmana ha estat el primer d’ençà que s’ha eliminat el toc de queda a les Balears. Com a conseqüència, els darrers dies hem vist imatges de centenars de persones reunides i bevent alcohol a la Platja de Palma, increment d’accidents de tràfic i més. A Pollença, la policia local ens ha explicat que en general “ha estat un cap de setmana bastant tranquil, no hem rebut avisos de botellots ni festes”. Per altra banda, una usuària de Som Pollença ens ha fet arribar imatges de l’estat de brutícia de la zona de Santuiri.

Fa uns mesos fèiem un recorregut per diferents punts de Pollença ja que, pollencins denunciaven “l’estat d’abandonament” d’aquests racons. El passat dissabte 5 de juny a Santuiri amaneixia amb bosses, brics buits tirants a terra, tassons damunt les taules com a símptoma d’haver-hi hagut botellot. L’autora de la foto ens explica que “és una llàstima que no s’estimi la natura, els responsables de la brutor no saben llegir i menys respectar les normes”. Ja que, al mateix recinte apareix un cartell amb aquestes.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X