Eu MollMunicipiPollença

Pollencins denuncien “l’abandonament” de racons del poble

Són moltes les crítiques que ens arriben i veim aquests dies sobre l'estat del nostre municipi. Aquí pots trobar algunes d'aquestes queixes

Són molts els veïns que es queixen diàriament de l’estat de “deixadesa” d’alguns racons del poble. Per xarxes socials o al carrer, els pollencins es mostren “espantats” per la poca atenció que s’hi fixa en determinats punts del municipi. Avui, anem a fer un repàs per alguns dels llocs més destacables, que ens han fet arribar gent del poble o que hem vist denunciat a les xarxes.

Estat del Puig de Maria

Els darrers dies ens ha arribat un vídeo sobre l’actual estat de l’edifici del Puig. Blocs enterra apilats, altres caiguts de la mateixa paret i un estat general de deixadesa que “donen mala imatge a un lloc tan emblemàtic i característic del nostre poble”. El Puig és competència del bisbat i de l’obreria. Aquests darrers paguen una quota anual per mantenir el recinte en bon estat, però actualment, es troba com podeu observar al següent vídeo, filmat aquesta setmana:

“Arbre mort, palada de ciment”

Així ho denuncia una veïna a les xarxes socials quan ha vist un clot de ciment on anteriorment hi havia un arbre al passeig Anglada Camarasa del Port de Pollença. La veritat és que aquest procés s’ha seguit diverses vegades per altres indrets del municipi. Els veïns expressen que “és trist de veure la falta de carinyo que posa l’Ajuntament de Pollença al cuidat i embelliment dels nostres carrers”.

Però, en aquest cas, es tracta d’una tècnica a propòsit per prodir les arrels. Els arbres que es tallen no es poden replantar fins que no es podreix l’arrel. Per aquest motiu, es tapen fins que es podreix i es pot ressembrar. Ja que, arrencar l’arrel no és viable perquè no se sap l’extensió ni la mida d’aquesta. En cas d’arrabassar-la podrien haver d’alçar el carrer o fins i tot podrien anar per davall de les cases.

Font: Cristina Pizarro

Parc de Bocchoris, sucumbit a la basura i la vegetació

Els darrers anys, el parc de Bocchoris del Port de Pollença ha sofert crítiques de tot tipus. Vandalisme, restes d’escombres i residus i molta brutor que fins ara, més enllà de les promeses dels diferents partits que han governat a l’Ajuntament, ningú ha estat capaç de frenar un procés de degradació que cada vegada aconsegueix més grans dimensions. En aquest cas, s’ha de destacar que el terreny és competència de l’Àrea de Medi Ambient.

Altres indrets de Pollença

Aquest matí, una veïna de Port de Pollença ha criticat a través de xarxes socials l’estat d’una claveguera oberta i oxidada devora el col·legi públic Miquel Capllonch. “És molt perillós” en un espai concorregut per nins i nines.

Altres critiques són del petit jardí del carrer Miquell Capllonch de Pollença. Vegetació descuidada i cables penjant que “no donen una impressió cuidada del poble”, opinen veïns de la zona.

Però no és només dins el centre del poble sinó que també ocorr als carrers del polígon de Pollença, on vidres i brutor s’acumulen enmig de la carretera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button