MunicipiSalut
Destacat

S’anul·la, a partir d’avui, el toc de queda i el límit de persones a reunions socials a Balears

Ho ha decidit el Tribunal Suprem i tendrà efecte immediat

El Tribunal Suprem ha declarat avui mateix que s’anul·la el toc de queda, que actualment està a les 12 de la nit, i elimina el límit d’assistents a les reunions socials, que ara només poden ser 6 a interiors i 8 a exteriors. Aquestes mesures tenen efecte immediat i entraran en vigor aquest mateix vespre.

Aquesta notícia ha arribat després que el Suprem consideràs que les mesures decretades pel Govern Balear, després de l’aixecament de l’estat d’alarma, no estan suficientment justificades amb la situació pandèmica que tenim actualment a les illes i que incideixen restrictivament en elements bàsics de la llibertat de circulació, dret a la intimitat familiar i al de reunió, per part de la població balear.

Aquestes novetats s’avancen al que, com vam explicar des de Som Pollença fa uns dies, es tenia previst implantar a partir del 6 de juny, quan s’eliminaria el toc de queda, però seguirien les restriccions a les reunions socials i familiars amb un màxim de 10 persones a interiors i 15 a exteriors.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button