Esports

La piscina descoberta de Pollença obrirà a partir d’aquest dissabte

S'haurà de fer la reserva prèviament

Aquest proper dissabte 12 de juny, ja podreu fer ús de la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal de Pollença ja que ja estarà oberta al públic amb un horari de dilluns a divendres de 10h-20h i els cap de setmana i festius, de 10.30h a 18.20h.

Per tal de poder fer-ne ús i per mor que l’aforament serà limitat, serà imprescindible reservar de forma prèvia mitjançant l’aplicació d’Esports Pollença disponible a l’App Store o a Google Play. A més, s’hauran de seguir les mesures de higiene així com respectar la distància de seguretat.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X