PolíticaPollençaUnides Podem

Unides Podem celebra la millora en la seguretat de l’accés al Puig de Maria

Reducció de velocitat, col·locació de senyals i noves marques viàries són les mesures què el partit considera "una passa molt positiva"

Des d’Unides Podem Pollença celebren en una nota de premsa la mesura “molt positiva” per augmentar la seguretat del pas des de Pollença cap al Puig de Maria. Ja que “és per on hi passa una variant de les parts finals de la Ruta de Pedra en Sec GR-221. Per accedir-hi des del nucli urbà de Pollença (i viceversa), s’ha de travessar la carretera MA-2.200”. Fins al moment, tenia el límit de velocitat a 90 Km/h, el qual representava un “vertader perill per les persones vianants que volguessin creuar per realitzar l’excursió”, ara, s’ha reduit a 70 km/h i a 50km/h en diferents trams.

El partiti municipal expressa que tenien present aquest indret dins el seu programa electoral. Per això, van sol·licitar una reunió amb el Departament de Mobilitat i Infraestructures per demanar alguna mesura. “Teníem el compromís que es faria i, després d’haver-ho estudiat i mirant les opcions jurídiques i tècniques existents, s’han adoptat diferents mesures”, què són les següents:

  • Reducció de velocitat obligatòria a les immediacions del punt on s’ha de creuar, reduint la velocitat primer a 70 Km/h i després a 50 Km/h, en ambdós sentits de circulació.
  • Col·locació d’una senyal que indica pas de senderistes, en ambdós sentits de circulació, així com senyals que indiquen estrenyiment de la via.
  • Noves marques vials, amb indicació del pas per senderistes així com un espai (illeta) al mig de la via.

El partit municipal ho considera “una primera passa molt positiva” i seguiran “insistint” amb propostes com la de la construcció d’una estació de busos a Can Bach “que pugui permetre, també, crear un nou accés des de la MA-2.200 al nucli de Pollença que permetria pacificar el tràfic i millorar l’accés a l’excursió del Puig de Maria“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button