Junts Avançam

Junts Avançam: “la tasca divulgativa de l’Arxiu Bestard està completament aturada”

Reclamen a l'Ajuntament que recuperi aquesta tasca divulgativa

El partit Junts Avançam reclama al Consistori la difusió de les imatges de l’Arxiu Bestard, “tal i com es va fer en l’anterior mandat”, asseguren.

“A mitjans 2018 vam concloure el procés d’adquisició de l’Arxiu Bestard/Cerdà, un fons fotogràfic extraordinari que abraça des de finals de segle XIX fins començament del XXI, el qual inclou la tasca de Guillem Bestard, Josep bestard, Joan Cerdà i Maria Cerdà”, expliquen des del grup polític.

Des de llavors ençà, començà a Can Llobera una classificació, escaneig i divulgació del material que forma un voluminós arxiu d’imatges.

Cada setmana es compartien fotografies a les xarxes socials del propi Arxiu i, posteriorment, s’elaborà una exposició al Convent amb un catàleg.

Però ara, afirmen, “fa quasi dos anys i mig que la difusió està aturada al Facebook i gairebé un any que ho està a Instagram”, essent les darreres publicacions del mes de juny del 2019 en el cas de la primera plataforma i del mes de novembre del 2020, en el cas de la segona. Cal recordar que un dels objectius de la compra de l’Arxiu era la seva divulgació a través de les xarxes socials.

És per això que Junts Avançam reclama que “l’Ajuntament recuperi la tasca divulgativa de l’Arxiu com a un dels objectius de la seva compra, tal com s’havia fet en el passat mandat”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X