Municipi

S’endarrereix al desembre la rehabilitació del paviment d’alguns carrers del centre de Pollença

Es té previst que s'iniciïn les obres al desembre

Fa mesos va anunciar-se la rehabilitació i millora del paviment d’alguns carrers del centre de Pollença i va preveure’s com a data d’inici, el mes d’octubre de 2021. Però estem a punt de començar la segona quinzena d’aquest mes i les obres encara no han començat.

Tot i que es tenia planejat que començàs a l’octubre, el projecte s’ha endarrerit un mes.

Tomeu Cifre

Just avui s’ha publicat al perfil del contractant de la pàgina web de l’Ajuntament, la licitació on es poden presentar les ofertes per a fer les obres que afectaran als Carrers Colom, Sol, Mercat, Jonquet, Moro, Ramon Picó, Àngels, Munar, General Bosch, Sant Josep i Roser Vell. Romandrà oberta fins al 27 d’octubre.

“Es té previst que les obres comencin dins la primera quinzena de desembre i es faran en dues fases: una enguany i l’altra dins l’any nou. L’organització dels carrers que aniran dins cada fase encara està per veure”, ha explicat el batle.

Podeu consultar el contracte de l’obra aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X