MunicipiPollença

Concurs de Paelles per la Fira

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins dia 5 de novembre

El proper 13 de novembre, dins el cap de setmana de la Fira de Pollença, l’Ajuntament organitza un Concurs de Paelles pels pollencins, per “fer un poc de poble”, explica el regidor Mateu Soler.

La Plaça de Ca les Monnares és l’ubicació escollida per a l’esdeveniment que començarà sobre les 12h del migdia. La gent que es vulgui apuntar ho podrà fer en taules de fins a 18 persones i tendrà fins dia 5 de novembre per inscriure’s a través d’aquest formulari. Recordau que les places són limitades.

A més, el jurat serà, ni més ni manco, que els coneguts Joan Ferriol, Felip Munar, Toni Ballador i Miquel Calent, per lo qual, caldrà fer una paella d’allò més deliciosa i, si hi ha sort, endur-se’n un dels tres premis: el primer, 300€, Cortesia de Caixa Colonya; el segon, un lot de productes de la terra; el tercer, un “paellero”.

L’Ajuntament proporcionarà les taules, cadires, corrent, aigua i un poc d’ambientació. A més, a les bases del concurs, s’especifiquen els ingredients que s’han d’utilitzar per a elaborar la paella, de la qual hauran de deixar un plat perquè el jurat pugui degustar-la i avaluar-la.

Mateu Soler ha explicat que “és una diada que va dirigida a tothom que tengui ganes de passar-s’ho bé i fer poble”, des d’un grup d’amics, fins a famílies que vulguin elaborar la seva tradicional recepta i presentar-la a les crítiques de coneguts cuiners, “fins i tot, padrins i padrines. Va dirigit a gent de totes les edats“, afegeix.

Convidam a tothoma a que s’apunti i vengui a veure la diada, on hi haurà competitivitat i rialles.

Concurs paelles
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X