MunicipiPolítica

El batle de Pollença es reuneix amb el Conseller del Cicle de l’aigua

En aquesta reunió, es tractaren temes que poden esser de vital importància per al poble de Pollença.

Com ja havíem avançat en aquest mitjà, la contemplació que es pugui fer una remodelació de la depuradora per aconseguir una depuració terciària podria esser una gran notícia de cara a fer un ús més eficient de l’aigua (es podria emprar l’aigua depurada per a fer tasques de neteja de carrers o fins i tot regar els camps) i s’asseguraria que els vessaments que es realitzen al torrent que desemboca a la mar per Ca Na Volantina estassen completament nets de bactèries.

Així mateix, que s’avançi en el tracte de temàtiques mediambientals com el problema que existeix a Pollença amb la badia és també un pas endavant pel municipi.

El batle de Pollença, Martí March, fou rebut el passat dimecres 11 d’octubre per el Conseller del mar i del cicle de l’aigua, Juan Manuel Lafuente, a la seu de la conselleria. Aquesta reunió havia estat sol•licitada des de la batlia amb l’ objectiu de tractar diverses qüestions que afecten al municipi de Pollença.

Així, se varen tractar diversos punts com la problemàtica de Can Morató i les seves possibles solucions d’acord amb les al•legacions que presentà en el seu moment la Caixa de Colonya, la situació de la depuradora i les diverses actuacions a realitzar, com ara la depuració terciària, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les aigües depurades, la necessitat d’un pla de gestió dels vaixells fondejats a la badia,etc.

D’acord amb la conversa,  el Conseller va plantejar visitar el municipi per a tractar la situació de la depuradora i de la badia. 

Aquesta  visita se podria realitzar les  properes setmanes .

La reunió va transcórrer en un ambient de cordialitat i de cooperació entre ambdues institucions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button