Municipi

Així va transcórrer el dia en que la Guàrdia Civil celebrava la seva Patrona

La Guàrdia Civil va celebrar ahir el dia de la seva Patrona, la Verge del Pilar, i el dia de la Hispanitat al quarter del Port de Pollença. començant l’acte a les 13.30h.

En primer lloc, parlà el comandant accidental del quarter que controla les zones de Pollença i Alcúdia. Seguidament, el batle de Pollença tingué unes paraules d’agraïment i reconeixement de la feina dels agents del cos. També sobre la coordinació dels agents del cos armat amb la resta de cossos de seguretat del municipi. Així mateix, també Fina Linares, batlesa de l’Ajuntament d’Alcúdia, es congratulà de la col·laboració entre el seu ajuntament i la Guàrdia Civil.

Representants dels altres cossos de seguretat o protecció del municipi foren presents a l’acte: Seguretat Portuària, Policia Local i Protecció Civil.

Després dels discursos, els agents de la Guàrdia Civil entonaren el seu himne. I, una vegada trencades les files de formació, els mateixos integrants del cos, les seves famílies i altres persones que volgueren presenciar l’acte foren convidades a un aperitiu i refresc.

Després, els integrants del cos feren un dinar d’agermanor i passaren un horabaixa de festa, amb música amb Disck Jockey fins les la nit.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button