Successos

Més carteristes identificats, que freqüenten tres indrets del municipi

Durant tot l’estiu, la Policia Local i la Guàrdia Civil ha identificat nombrosos carteristes. La seva afluència ha sigut generalitzada tant als mercats de Pollença i el Moll com al Mirador del Colomer.

Avui mateix, per exemple, la Guàrdia Civil ha identificat dos individus al mirador. Tot i no haver-lis trobat cap objecte que haguéssin pogut sostreure, els han identificat i han trobat precedents als seus antecedents.

Al poble d’Alcúdia ha sigut un altre indret on l’afluència d’aquests delinqüents ha sigut també freqüent.

Els identificats han sigut de nacionalitats diverses i es desconeix si són una banda organitzada. Però el cert és que ha sigut un fenòmen constant detectar la presència d’individus amb aquests antecedents a aquests tres indrets: mercat de Pollença, mercat del moll i Mirador del Colomer.

Foto de Rawpixel.com a Freepik

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button