Natura

El projecte de reciclatge Ecovidrio cerca les millors iniciatives mediambientals

S’obri termini per a presentar-se als Premis Paradís Ecólatra de les Illes Balears per a les persones compromeses amb la sostenibilitat

L’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio ha iniciat una campanya que es durà a terme a 33 municipis de les Illes Balears i Pollença serà un d’ells. L’objectiu d’aquesta és trobar les millors iniciatives i projectes que cerquin la cura del medi ambient. Es poden presentar iniciatives de tot tipus; que mirin tant pel reciclatge, com per la mobilitat sostenible, la protecció de l’ecosistema, entre altres.

Les persones compromeses amb la causa podran presentar les seves iniciatives per mantenir la cura del planeta i la seva sostenibilitat. D’aquests, es farà una votació a la mateixa pàgina web del projecte (www.ecolatras.es/por/balears) i optaran al distintiu i el reconeixement dins la societat balear. Per promoure la participació, el projecte guanyador del premi Ecòlatres rebrà una dotació econòmica de 3.000 € que s’hauran de destinar al desenvolupament i la posada en marxa de les accions.

“Els fons marins, les platges, les muntanyes i tot l’ecosistema de les Illes Balears són un autèntic tresor mediambiental que cal continuar preservant amb noves iniciatives”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button