Municipi

Avís especial per vent durant tot el cap de setmana

Importants ratxes de fins als 75 km/h arriben al nord de l'illa i sacsejaran Pollença

Les prediccions de l’AEMET alerten a l’illa de Mallorca del mal temporal. Des d’avui i durant tot el cap de setmana, la climatologia serà fortament adversa.

A Pollença s’espera vent i fenòmens costaners, com ja hem amainat, però que aniran incrementant-se. El vent arribarà del sud-oest amb ratxes de 70 km/h i que podria superar els 110 km/h a alguns cims. A la costa, es preveu vent amb gran força, amb una màxima d’entre 50 a 60 km/h, i ones de 3-4 metros.

Demà divendres continuarà el risc costaner, amb una probabilitat d’entre 40-70% durant tot el dia i sense descans. El vent arribarà de l’oest amb força 7 i causarà onades que poden arribar als 2-3 metros.

Dissabte el risc serà important, ja que augmentarà la força del vent fins als 75 km/h i amb força 8. Així mateix, les ones podrien alçar-se fins als 8 m, per tant, es demana extrema precaució i no acostar-se a les zones marítimes i de platja.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button