Natura

Medi Ambient augmenta el pressupost per a l’any 2023 amb l’objectiu de continuar obrint camins senderistes

Entre els espais que es reforçaran i milloraran destaquen Cala Murta, el Far de Formentor i la Ruta de Pedra en Sec

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca disposarà d’un pressupost de 13.173.138,90 d’euros per a l’any 2023, el qual suposa un increment de prop d’un milió d’euros respecte al pressupost de l’exercici anterior. L’objectiu és destinar més esforços a Caminar per Mallorca i la Ruta de Pedra en Sec, així com enfortir la xarxa de refugis.

A més, una part important del pressupost s’invertirà a tornar els camins públics a la ciutadania. Entre d’altres, es continuarà treballant per rehabilitar el camí senderista entre cala Murta i el far de Formentor. Aurora Ribot, la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, ha explicat: “L’objectiu de la legislatura no ha canviat i és més clar que mai: oferir a la ciutadania una manera sostenible de gaudir de la natura”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button