Opinió

El Club Pollença organitza un debat sobre la situació prostitucional

La trobada tendrà lloc aquest dimecres, a les 19 h, i se centrarà en la història de l'òpera 'La Traviata'

El Club Pollença ha organitzat un debat aquest dimecres, a les 19 h, sobre La Traviata i la situació prostitucional que sorgeix a partir de l’òpera Ànima de La traviata, la qual va tenir lloc el passat mes de juny al Claustre de Pollença. Aquesta proposta s’emmarca dins l’agenda d’activitats que es fan al municipi pel 25N.

L’objectiu d’aquest debat és reflexionar entorn de la situació de la prostitució en l’actualitat. Cal recordar que l’espectacle relata el trist destí de na Violetta, una prostituta de luxe que mor de tuberculosi, després d’haver-se sacrificat per salvar l’honor del seu amant.

La proposta és gratuïta i està oberta a tothom que sigui major de 16 anys. Hi participaran Sandra Sedano, cap de servei d’igualtat de l’Ajuntament de Calvià; Belén Matesanz, representant de Metges del món; Pere Estelrich, periodista cultural i coordinador del suplement Bellver, i Lluís Ballester, doctor en sociologia de la UIB i integrant del Grup d’Estudis de la Prostitució a les Illes Balears.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button