Natura

El projecte LIFE+WAT’SAVEREUSE es pronuncia al Dia Mundial de l’Aigua

L'objectiu és fer front a la problemàtica de la manca d’aigua a les Illes Balears

El projecte europeu LIFE+ WAT’SAVEREUSE, de la mà de l’Agència Balear de l’Aigua, l’Agència d’Estratègia turística de les Illes Balears (AETIB) i el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears (CliQib), demana un consum responsable pel Dia mundial de l’Aigua. A més, es vol fer consciència de la necessitat de mantenir els aqüífers en bones condicions a les nostres illes, ja que són la nostra principal font d’abastiment.

Davant l’emergència climàtica, aquesta és l’única via per a garantir els recursos a les generacions futures. Per això, s’estan elaborant “guies de bones pràctiques i un repositori de consulta de noves tecnologies de l’aigua per posar a disposició d’empreses i administracions vinculades al sector turístic”, segons explica l’organització.

Per altra banda, es realitzaran tallers i reunions amb les administracions locals i les empreses destinades al sector turístic, així com una campanya de conscienciació de cara a l’estiu, quan ens visiten la major quantitat de turistes. La seva realització té una durada de tres anys i compta amb un pressupost d’1,5 milions d’euros.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button