MunicipiPollença

Acord per la compra de Ca’n Villalonga

L'Ajuntament de Pollença acorda la compra dels solars de l'antiga estació

L’Ajuntament de Pollença ha arribat a un acord amb la propietat per la compra dels solars de l’antiga estació de Ca’n Villalonga. L’oferta de la negociació no es coneix exactament, però es parla d’una xifra al voltant de 3 milions d’euros.

Els solars es troben a una illa urbana situada entre la Plaça Major i el carrer Miquel Bota Toxo, i confronten amb el Cinema Capitol. Aquests feia anys que estaven entre les propostes elecotrals de El Pi Pollença, sent una possible adquisició per a dur a terme diferents accions. Es pretenia, en aquests, construir un auditori i un centre social per a persones grans.

Segons ens ha explicat Josep Marquet, regidor de Cultura, s’espera la seva utilització per a usos culturals i socials:

“La nostra idea, quan es va iniciar el procés, era complementar el Capitol amb una sala multifuncional amb més capacitat, però és cert que tenir aquesta edificació enmig de Pollença i just devora la Plaça, és una oportunitat per el poble. Aquesta era una de les meves peticions, fer cultura, però tambe pot servir per a oficines municipals, serveis públics i, fins i tot, així com està la distribució de l’espai, es podria fer la festa de cap d’any o les festes de les disfresses. Sigui com sigui, és una oportunitat per tenir un solar on es poden dur a terme moltes iniciatives”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button