Eu Moll

Toni Nadal compra l’Hotel Galeon per reformar-lo i convertir-lo en un establiment emblemàtic

Jaume Salas, president de l’Associació Hotelera de Pollença, ha assegurat que el fet que el conco del tenista manacorí hagi adquirit aquest espai "és un puntasso"

L’Hotel Galeon, situat al Port de Pollença, ja no està en mans de la família Cusí; sinó que ara és propietat de Toni Nadal, el conco del famós tenista manacorí Rafa Nadal. La compra es va efectuar el passat mes de novembre, tot i que el compromís es va fer a mitjan estiu. Jaume Salas, president de l’Associació Hotelera de Pollença, ha explicat que Nadal, juntament amb un grup d’arquitectes i un assessor, vol convertir aquest espai en un establiment emblemàtic.

Salas ha matisat que fins ara eren apartaments i, possiblement, passarà a ser un hotel. “És un espai representatiu d’Eu Moll i creim que aquesta nova reforma serà molt bona i apropiada pel sector turístic a Pollença. És un puntasso”, ha assenyalat el president. A més, ha subratllat que tots els membres de l’associació estan contents d’aquesta venda, ja que la darrera reforma de l’hotel es va fer l’any 1999: “Després de 22 anys, ja toca”.

D’altra banda, Salas també ha destacat el fet que la compra hagi estat per part d’un mallorquí: “La Fortalesa ja torna a estar en mans d’estrangers i pens que aquests establiments haurien de pertànyer a gent d’aquí”. Pel que fa als avantatges de l’espai, el president ha destacat la zona tranquil·la on està situat, la netedat de l’aigua, els espais naturals que l’envolten a peu de platja i la seva història -es va inaugurar l’any 1961-.

Amb tot, els caps de setmana es venen objectes de l’hotel abans de posar en marxa aquesta reforma, per tal que la gent pugui adquirir cadires, calefacció, taules, etc. a un preu simbòlic. “Està tenint molt d’èxit i crec que és important potenciar aquesta part ecològica, donar una segona vida a les coses i reutilitzar-les”, ha afegit Salas. De fet, ha dit que la setmana passada hi havia unes 300 persones a l’hotel i que, moltes d’elles, formaven part d’associacions; com ara la de gent major d’Alcúdia.

Les persones interessades a comprar objectes de l’Hotel Galeón es poden passar per l’edifici els divendres de 8.30 a 13 h i de 15 a 17 h, així com els dissabtes matí. “Si no poden venir que em telefonin i que passin en un altre moment, no volem que tot això se’n vagi cap a Son Reus”, ha conclòs Salas.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button