Municipi

AFAMA convida als pollencins a participar en el Gran Sorteig de Nadal

L'objectiu d'aquesta proposta, que enguany ja ha arribat a la tercera edició, és recaptar fons per l'associació

AFAMA ha tornat a organitzar el Gran Sorteig a fi de recaptar fons per l’associació i continuar així amb les dinàmiques del centre. Aquest sorteig compta amb tres paneres diferents que contenen productes dels comerços que s’ha solidaritzat amb l’entitat i han col·laborat de manera altruista. Segons ha apuntat l’entitat, aquest tercer any de sorteig han participat 110 negocis, la majoria de Pollença i si no de la zona nord de Mallorca.

Les cistelles se sortejaran dia 22 de desembre amb La Grossa de Nadal, i la cistella més grossa se l’endurà la persona que tengui la papereta amb els quatre darrers números del premi que se sorteja a escala estatal. Enguany, l’associació ha fet dues mil paperetes amb cinc números cada una, les quals es poden aconseguir fins dia 21 de desembre.

Amb tot, els establiments on es poden comprar els tiquets són els següents: la tenda de productes ecològics Xeixa, a l’agència immobiliària RE/MAX, a la drogueria Reus, a la carnisseria La Cortera, a Electrodomèstics Cuadrado, a la botiga Ca n’Isa, a la tenda de decoració Llobera, a Vallori Loteries, al centre Vital de salut i benestar, a la Perruqueria Aina i a les oficines d’AFAMA.

Una part de la segona cistella. Font: AFAMA
L’altra part de la segona cistella. Font: AFAMA
La tercera cistella. Font: AFAMA
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button