Eu Moll

El Port de Pollença tendrà un cementiri municipal

A partir del pròxim 2023 els veïnats del Port de Pollença ja tendran el seu lloc per descansar a l’eternitat. Avui dematí l’Ajuntament ha adjudicat el permís d’obres per començar la construcció d’un cementiri municipal al Port de Pollença, a la Vall de Bóquer, al jaciment de Bocchoris.

A més a més es construirà un tanatori al solar del costat de l’IES Clara Hammerl, cosa que no ha fet gràcia als membres de la directiva d’aquest institut. Tal com ha declarat Carme Pérez, directora d’aquest centre “Tenir un tanatori just devora de l’institut suposarà un trasbals pels alumnes als quals ja de per si els costa poc distreure’s, a més ens havien promès un pavelló a aquest solar…”.

Els veïns del Moll ja feia estona que demanaven un cementiri perquè molts d’ells no es volen veure sepultats a Pollença.”Necesitamos nuestro propio sitio para descansar, en casa” argumentava Andrés Nevado qui finalment veurà complida una de les seves propostes electorals i espera poder inaugurar-ho durant el seu període a la batlia, “nada me haría más honor como alcalde que inaugurar alguna infraestructura en el puerto”. 

Els grups ecologistes han fet la seva intervenció davant aquestes intencions i han reivindicat que no es tracta del lloc idoni, ja que està a una zona protegida.

Finalment, però l’Ajuntament ha pogut comprar aquest terreny a la família March que el tenia abandonat de feia estona per a començar les obres després de les festes de Nadal. Es preveu que a principis de 2023 es pugui començar a usar aquest nou cementiri, tot i que el tanatori trigarà almenys un any més. Aquest tanatori comptarà amb el seu propi crematori i zona de tanatopràxia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X