Cultura

El Primavera Sound es trasllada a Pollença.

El festival de música indie electrònica internacionalment conegut Primavera Sound va anunciar la setmana passada que abandonava Barcelona per problemes amb l’Ajuntament de la ciutat. El 2022 serà el darrer any que es podrà veure el festival a la ciutat comtal. Un dels directors del festival, Gabriel Ruiz, va dir que “l’Ajuntament de Barcelona no vol el model de festival que ells plantegen”.

Després d’una recerca de localitats on encabir el festival finalment s’han decantat per Pollença, ja que la Base militar, en recerca de nous fons de finançament, ha decidit llogar les seves instal·lacions que permeten la cabuda de tres escenaris separats i s’adapta al nou model d’esdeveniment que la directiva planteja. Això farà reduir les dimensions del festival que ha declarat “volem reduir el nombre d’espectadors i basar-nos en la qualitat de les actuacions per encabir el Primavera Sound a la situació actual que es preveu de llarga durada”.

Tuit oficial del festival Primavera Sound

L’opció de Pollença es va posar sobre la taula quan vam rebre una invitació per a fer-ho a Ca n’Escarrintxo on no queda ben clar el que es vol fer. Això va fer que posassin els ulls al nostre municipi, però finalment es van decantar per La Base perquè Ca n’Escarrintxo els quedava un poc petit.


Aquest festival atraurà cap al nostre municipi un flux de gent important que, al començament de la temporada turística (el PS acostuma a ser per juny) podrà activar l’economia que tan afectada s’està veient darrerament. Per això, l’Ajuntament de Pollença s’ha prestat a ajudar al festival amb tot el que hagin de menester.
La bellesa dels voltants i la singularitat del lloc juntament amb la bona predisposició de les autoritats és el que finalment ha fet que sigui possible aquesta mudança a les nostres terres.
Si bé això ja ha sigut confirmat pel festival queda veure si poden també llogar la Fortalesa on es preveu que es faci acampada pels espectadors.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button