Eu MollMunicipi

No es pot retirar la terrassa si Costes no dóna “el permís”

Andrés Nevado: "Si retirem una cosa privada, ens posarien una sanció"

Podem Pollença denuncia que l’Ajuntament de Pollença encara no hagi retirat el mobiliari que un restaurant del Moll posa damunt la platja, com s’havia comunicat des de l’Àrea de Serveis. El seu regidor, Andrés Nevado, ens explica avui que “per retirar-lo com a residu”, primer han de “tenir el permís de Costes”.

Al seu torn, Tomeu Cifre, batle pollencí, assegura que “Costes encara no ha obert l’expedient sancionador”, pel que “no ho podem retirar”. En el moment en què “Costes els hi notifiqui la retirada de la terrassa”, des de l’Ajuntament la llevaran “perquè els altres no tenen els mitjans per fer-ho”.

View this post on Instagram

Fa més d’una setmana vàrem contactar amb el regidor delegat de l’Àrea de Serveis i de la Delegació del Port de Pollença (Andrés Nevado, d’@unio_mollera ) demanant per aquestes taules i cadires que eren (i són), damunt la platja 🏝. Mos va dir que ja estaven avisats i dies després sortia la següent notícia https://www.facebook.com/276965035973648/posts/1204032256600250/ . Res més lluny de la realitat, l’ Ajuntament de Pollença no ha fet cap retirada ni cap actuació com precintar l’espai. Sabem que és competència de Costes, però l’equip de Govern no pot escudar-se amb això per no fer res, a part d’un post “amenaçant” que suposam volia tenir l’efecte de dissuasió. La ciutadania no té per què haver de sofrir que una empresa faci, bàsicament, el que vol i no compleixi la Llei, ocupant espai públic sense cap autorització i sense cap consideració cap al medi ambient. També és ben normal que altres comerços que cumpleixen escrupulosament la normativa se queixin. La fotografia és d’ahir, 29/06/2020 a la nit. Demanam a l’Ajuntament que prengui les mesures oportunes (també des de l’Àrea de Medi Ambient) i no utilitzi les xarxes per crear falses expectatives amb anuncis d’actuacions que després no són reals ❌ També i com a mostra de prioritats, podrien instal•lar ja més xarxes de voleyball ja que la única existent actualment a La Gola està saturada i valdria la pena ajudar a que una pràctica esportiva tingués més sortida 🏐☀️

A post shared by Podem Pollença 💜 (@podempollenca) on

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X