Eu MollMunicipiPollença

Es dóna el ‘sus’ a les estades d’estiu 2020

Gairebé tots els infants que ho desitjaven han obtingut plaça

I avui es dóna el sus al juliol amb l’inici de les estades d’estiu. Aproximadament són uns 70 infants a Pollença i uns 50 al Moll qui gaudiran de les activitats lúdiques, esportives i robòtics organitzades per a aquest 2020. Afegir que els participants també participaran en algunes sortides puntuals.

Des de l’àrea d’esports ens expliquen que han intentat que el funcionament sigui el més normal possible i semblant al dels anys anteriors, sempre seguint les mesures de seguretat i el protocol establert. Degut a la situació adversa, cal destacar que els subgrups de 20 infants no es podran relacionar entre si, tot i realitzar les mateixes activitats. Una altra diferència notable és que no hi haurà ni servei de menjador ni acampada.

Així mateix, és necessari posar en relleu que a les estades d’estiu d’enguany han ampliat l’horari de recollida dels infants. Aquest servei serà fins a les 14’00 h del migdia, mentre que abans era fins a les 13’30 h. El canvi puntual es deu a la supressió del menjador.

Pràcticament tots els demandants han obtingut plaça a les estades d’estiu

El tècnic d’esports, Pedro Bauzá, assegura que els hi ha “facilitat les coses que no hi hagi massa gent“, fenomen que atorga “al retard de l’inici de les inscripcions, fet que ha duit a moltes famílies a decantar-se per altres opcions. És per aquest motiu que “pràcticament tothom ha entrat“.

Han treballat a contrarellotge perquè sigui avui una realitat. Fins dilluns no van poder convocar la mesa per adjudicar la licitació a l’empresa que s’encarregarà aquest any de les estades d’estiu, pel que encara s’està fent la proposta d’adjudicació, explica el tècnic. Davant això, garanteix que els infants tindran totes les necessitats cobertes des de ja.

S’obri la piscina coberta del Moll

Avui també es tornen a obrir les portes de la piscina coberta del Port de Pollença i s’inicien les classes de natació.

Obrim dimecres 1 de juliol a les 08:00h!

Gepostet von Àrea d'Esports Ajuntament de Pollença am Dienstag, 30. Juni 2020

S’obrin les preinscripcions a les estades esportives

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X