Educació

Premis Carnet Jove per ajudar a iniciar l’activitat empresarial

Es destinen un total 14 mil euros en premis i 16 mil en ajuts per posar en marxa les idees

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut, ha convocat els Premis Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació i ajudes per iniciar l’activitat empresarial. La convocatòria s’adreça a tots aquells joves que tenguin la targeta del Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys. Es poden presentar tant persones individual com agrupacions d’aquests joves que vulguin impulsar projectes de Negoci des de l’autoocupació. Els projectes es poden entregar fins al 24 de setembre.

Estan prevists sis premis i ajudes:

  • Un primer premi, dotat amb un import de 3 mil euros, que s’atorgarà al millor projecte d’autoocupació. Aquest projecte també podrà rebre una ajuda de 5 mil euros per a la seva posada en marxa.
  • Dos segons premis, dotats amb un import de 2 mil euros cada un, que s’atorgaran als dos projectes més ben valorats després del primer premi. Aquests dos projectes també podran rebre una ajuda de 3.750 euros cada un per a la posada en marxa.
  • Tres tercers premis, dotats amb un import de 1 mil euros cada un, que s’atorgaran als tres projectes més ben valorats després dels atorgats com a primer i segons premis. Aquests tres projectes també podran rebre una ajuda de 2.500 mil euros cada un per a la posada en marxa.

Es proposarà un màxim de 15 projectes que tendran dret a la realització d’un curs de creació d’empresa, dividit en 4 mòduls, que organitzarà i impartirà l’IDI, que col·labora en aquesta convocatòria.

https://www.facebook.com/espaiIBsocial/posts/1651716711658905
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button