Economia

Reactivació econòmica: Balears participa en l’edició virtual de la World Travel Market

Les Illes participen per transmetre un missatge de seguretat per a la reobertura turística

Les Illes Balears participaran, del 9 al 11 de novembre, en una nova edició de la fira turística World Travel Market de Londres, que enguany se celebra de manera virtual a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.


La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, coordina la presència de Balears en aquesta fira virtual, amb l’objectiu de reposicionar a les Illes Balears com a destinació turística segura en el mercat britànic, així com traslladar un missatge de seguretat i que les Illes són un destí preparat per a rebre als britànics quan la situació sanitària ho permeti. 


La presència de Balears en aquesta World Travel Market es durà a terme mitjançant un espai virtual propi en el qual s’inclou diversa informació sobre el destí i que permet dur a terme una agenda de reunions on-line igual que es faria en l’estand de Londres.  Per a poder accedir a aquest espai o sol·licitar una reunió és necessari el registre previ a través de la web de World Travel Market.


Aquest estand virtual compte, a més, amb diferents co-expositors com són els Consells Insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; els ajuntaments de Calvià i Palma, així com els consorcis turístics d’Alcúdia i Cala Millor. Tots ells disposen també d’un espai propi en la plataforma habilitada per la fira que els permet gestionar la seva agenda de reunions i incloure informació turística. 

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X