CulturaMunicipiPollença

Fira de Segona mà de la Fundació Cors Oberts

Es farà el darrer diumenge de cada mes

La Fundació Cors Oberts ha anunciat la seva segona fira de segona mà, a més de programar una fira el darrer diumenge de cada mes.

A causa de l’èxit que va tenir la primera Fira a finals d’octubre, des de la FCO volen seguir amb aquest projecte per ajudar a les persones més necessitades del poble, que estan patint a causa de la situació sanitària.

Per tant, el pròxim diumenge 29 de novembre, entre les 9.30 hores i les 13.30 hores, es trobarà la Fira de Segona mà al pati del convent dels Sagrats Cors. S’ha de dur mascareta i respectar totes les mesures de seguretat.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X