EconomiaMunicipi

Es preveu un notable augment d’obertures hoteleres per la temporada turística d’enguay

De cara al febrer incrementarà un 70% la reinserció laboral per l'obertura dels establiments i per abril es preveu l'inici de la temporada alta

Les xifres registrades pels principals turoperadors indiquen un inici de temporada turística anticipat a Mallorca per aquest 2024. La qual cosa implicarà una temporada més extensa. Segons ha confirmat aquests dies la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que s’ha celebrat a Madrid, el 70 % dels hotels associats estaran oberts per març.

Aquesta notícia implica un 50% de la renovació de contractacions laborals durant aquest mes de febrer, un 70% de cara a final de març i les vacances de Setmana Santa, i un 90% durant el mes d’abril, donant inici a la temporada alta.

A diferència d’altres anys, es deu tant a les dates de la Setmana Santa, sent aquesta tan propera a l’inici d’any, com a la recent crescuda d’activitat empresarial relacionada amb el turisme, ja que se cerca estabilitzar la situació i que cada any es puguin aprofitar més els mesos forts.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button