EconomiaMunicipi

En temps de rebaixes, el comerç local resulta l’opció més sotenible

Les compres locals com a petites accions al municipi que ajuden a fomentar l'economia local i la preservació del medi ambient

Amb l’arribada de la temporada de rebaixes, el comerç local de Pollença ha preparat també la seva campanya per a oferir als veïns oportunitats irresistibles. Fomentant així la compra de proximitat per fer costat a als negocis i l’enfortiment de l’economia del poble.

La importància de realitzar compres en el nostre propi municipi va més enllà dels descomptes temporals; es tracta de construir una comunitat més pròspera i sostenible. Fomentar l’economia local és un compromís de totes aquelles persones que contribuïm directament en aquesta.

A més, fer compres als comerços del poble també té beneficis per al medi ambient. Ja que d’aquesta manera es redueix la petjada de carboni d’acord amb la disminució de transports de llarga distància necessaris per fer arribar els productes. Promoure aquestes pràctiques de preservació del medi ambient és també un dels reptes que es presenten en l’actualitat.

És per això que l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament fa una crida a recolzar el Teixit Empresarial de Pollença, duent a terme les compres de rebaixes als comerços del mateix municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button