Cala Sant VicençMunicipi

Retiren els contenidors amb el magatzem soterrat de Cala Sant Vicenç

A l'estiu posaran en marxa el nou pla de residus i redistribuiran els punts de recollida habilitats amb cinc contenidors

Fa dues legislatures, amb UM i PSOE al capdavant, es van col·locar contenidors amb el magatzem soterrat a diversos punts de Cala Sant Vicenç i ara s’estan retirant. Era una idea aparentment bona, ja que eviten les males olors i asseguren que els carrers es mantinguin més nets. Ara bé, aquests espais no han complit la seva funció i han dificultat la tasca als treballadors. La caixa metàl·lica que havia de contenir els residus s’ha podrit a causa de la filtració de l’aigua salada i a la humitat de la zona. Quan s’estirava el recipient per buidar-lo, els fems quedaven al fons i s’havia de treure bossa per bossa tot el que s’hi havia llançat.

Per aquest motiu, ahir varen començar a llevar els contenidors amb el magatzem soterrat de Cala Barques. Els pròxims dies es trauran els de Cala Molins. Aquests es substituiran per cinc contenidors exteriors que aniran clavats a terra, tot i que abans queda molta feina per fer. La prioritat ara mateix és tapar els buits que aquests han deixat.

La regidora d’EMSER, Francisca Cerdà, ens ha explicat que ja estaran disponibles aquest estiu i seran els mateixos que s’implantaran a les urbanitzacions exteriors del Moll. La redistribució dels punts de recollida arribarà acompanyada de la modificació dels contenidors actuals per uns iguals als de la imatge següent. És una mesura que se suma a la recollida porta a porta que s’iniciarà també aquesta temporada a Pollença, establerta pel nou pla de residus.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button