Cala Sant VicençMunicipi

Reparen desperfectes i retiren contenidors soterrats a la Cala

Les faroles de l'enllumenat públic d'aquest nucli pollencí ja torna a funcionar

Cala Sant Vicenç contempla una gran activitat aquests dies. Des de la reparació d’alguns desperfectes, com pot ser l’avaria d’una canonada d’aigües fecals, a la retirada d’uns contenidors soterrats a Cala Molins.

Obres de reparació a Cala Barques

A principis d’aquesta setmana, una canonada d’aigües fecals es va fissurar a Cala Barques provocant un petit vessament. És per aquest motiu que, des de dimarts, s’estan fent actuacions de reparació a dit indret. El regidor delegat de Cala Sant Vicenç, Miquel Llobeta, explica que l’avaria ja va quedar arreglada durant la jornada d’ahir. A això, remarcar que s’han canviat uns 10 metres de tuberia.

La retirada de contenidors soterrats donarà lloc a un aparcament

Però aquest no és l’únic indret de Cala Sant Vicenç que està en obres. A Cala Molins estan duent a terme la retirada dels contenidors amb el magatzem soterrat, com ja es va fer a principi d’any amb els de Cala Barques. Van instal·lar-se ara fa dues legislatures i les conseqüències no van ser del tot positives. Com bé us comunicàvem al febrer, segons ens explicaven fonts oficials, “la caixa metàl·lica que havia de contenir els residus s’ha podrit a causa de la filtració de l’aigua salada i a la humitat de la zona”.

A les actuals actuacions, el regidor Miquel Llobeta comenta que l’operació que estan duent a terme “és per deixar-ho bé“. Al que afegeix que aquest espai “serà un lloc per aparcar“.

Retiren els contenidors amb el magatzem soterrat de Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç, il·luminada de nou

Així mateix, una altra millora de desperfectes que s’hi ha fet està relacionada amb l’enllumenat públic. Miquel Llobeta assegura que “s’han arreglat les faroles que no s’encenien, ja que n’hi havia moltes que no funcionaven“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button