Municipi

Pollença tendrà recollida de residus porta a porta

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient ha visitat Pollença avui dematí

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, el director insular de Medi Ambient, Josep Machado, i la directora de Sostenibilitat, Patricia Arbona, han visitat avui dematí l’Ajuntament de Pollença. Han mantingut una reunió amb el batle, Tomeu Cifre, per abordar diferents temes que afecten el municipi, com ara la gestió dels residus.

Als representants de la institució insular se’ls hi han explicat diferents projectes que es pretenen implantar d’ara endavant i als residus. Han fet esment en la recollida porta a porta que es posarà en marxa a Pollença i a una zona del Port. La que preveuen que s’haurà implantat al 2021.

Així, han reivindicat que se’ls hi faciliti la normativa per dipositar les escombraries orgàniques a un punt més proper i no haver-la de dur fins a Palma. Cifre argumenta que el que arreglen reciclant, ho espenyen amb la quantitat de gasoil que es gasta. Sense sortir de la temàtica, han demanat que s’habilitin petites deixalleries, és a dir, punts de recollida més fàcils de gestionar i més econòmics.

Pel que respecta a l’àrea de Medi Ambient, s’han centrat en la Ruta de Pedra en Sec i en el projecte que uneix Cala Murta i el far de Formentor. També han aprofitat per demanar al Consell que torni a arreglar el tram de la carretera vella de Lluc. I per acabar, han instat a què acabin de restaurar el camí del Puig de Maria i poder-lo incloure en la ruta de GR.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button