FormentorMunicipi

Així es veu la imponent Via Làctia des de Formentor

La Lluna, dues estrelles fugaces i l'alineació de Júpiter, Mart i Saturn com a complement perfecte

Que la naturalesa és fascinant i imponent alhora és indiscutible. I una prova d’això és aquesta imatge de Miguel Ángel Garabal on s’endevina una impressionant Via Làctia des de Formentor. La Lluna queda emmarcada a l’interior del seu arc, com també ho fan els planetes Júpiter, Mart i Saturn alineats a la perfecció. I a l’esquerra del far, dues brillants estrelles fugaces amb els llums de Ciutadella de teló de fons impregnen de màgia una fotografia exemplar.

La immensitat de l’univers i la tranquil·litat real van ser capturades pel fotògraf d’El Observatorio des de Formentor gràcies a la poca contaminació lumínica que hi havia el dijous 20. Immortalitzar la Via Làctia no és estrany, però s’han d’esdevenir diversos factors.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X