Municipi

Es crea la nova Associació de Navegants Nord de Mallorca davant l’augment de camps de boies

L'objectiu d'aquesta és presentar propostes que reflecteixin les preocupacions i necessitats dels navegants de la zona nord de l'illa

Davant l’augment de camps de boies en el pla director de Ports IB a la part nord de Mallorca, i la preocupació que això comporta, s’ha identificat la necessitat d’establir una associació de navegants que representi els usuaris de la zona nord de Mallorca.

Es preveu que aquesta creixent situació es perpetuï de cara al pròxim estiu, com en el cas de “Es Caló”. Per això, es considera oportú crear una associació amb el propòsit d’elaborar una proposta per a l’administració, abordant la gestió i règim tarifari d’aquests camps, i no limitant-se exclusivament a Formentor.

La idea principal de l’associació és dialogar amb les autoritats actuals i presentar propostes que reflecteixin les preocupacions i necessitats dels navegants. S’entén que com més participants se sumin, major serà el pes de la proposta, per la qual cosa conviden a tots els interessats a unir-se a aquesta iniciativa per tal de garantir el lliure fondeig sobre fons arenós, buscant alternatives i solucions que permetin una convivència harmoniosa entre l’activitat nàutica i la gestió dels camps de boies.

Finalment, cal remarcar que l’associació no establirà quotes de filiació, però es regirà per un règim de funcionament conforme a la normativa vigent. Per tal de poder participar i donar suport, s’ha creat un formulari d’inscripcions [obri fent clic aquí mateix].

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button