MunicipiPollença

S’aprova la licitació de contractació per executar les obres de reforma i rehabilitació del Capitol

El període finalitza el 31 de desembre de 2024 i s'espera la culminació de l'obra per al 30 de juny de 2026

El maig del 2023 es va aprovar el projecte de reforma i rehabilitació del Cinema Capitol de Pollença. El projecte té com a objectiu transformar i modernitzar aquest espai emblemàtic, atorgant-li una nova vida per al gaudi de la comunitat.

L’aprovació de licitació d’aquest projecte marca l’inici d’un procés de transformació que s’espera que culmini en un termini de dos anys. No obstant això, l’obra primer ha d’adjudicar-se la contractació a l’empresa que serà l’encarregada de l’execució de les obres, per la qual cosa encara no és possible confirmar el començament del procés.

A causa de l’absència d’objeccions presentades durant el període d’informació pública, s’ha confirmat l’aprovació definitiva del Projecte Bàsic d’Execució elaborat per l’arquitecte José Maria Forteza Oliver, publicat en el Butlletí Oficial de les illes Balears (BOIB).

Finalment, recordar que el pressupost total assignat per a aquesta ambiciosa obra ascendeix a 5.192.121’25 €, dels quals 1.380.000 € seran finançats pel fons Next Generation EU i 750.000 € seran aportats pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics.

Amb tot això, l’Ajuntament ha iniciat el procediment obert de l’expedient per a la contractació de les obres, en la recerca de “la millor oferta qualitat-preu i diversos criteris d’adjudicació”. També ha aprovat l’expedient de contractació de les obres convocant la seva licitació. El termini per al procés finalitza el 31 de desembre de 2024, ja que s’espera la finalització de l’obra per al 30 de juny de 2026.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button