MunicipiPollença

Pollença resplendeix per la defensa dels Drets Humans

Avui s'ha duit a terme l'octava edició de l'Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània pels Drets Humans

Avui les Torres, Talaies i Talaiots de la costa del Mediterrani s’han il·luminat com a reivindicació a favor dels Drets Humans. En aquesta vuitena edició, 84 punts de l’illa han resplendit amb un propòsit especial; un sis per cent més de participació que l’any passat.

A Pollença s’han encès la Talaia d’Albercutx, la històrica torre de defensa dels Ferrers (cap a cala Sant Vicenç), la Torre de ca la Gran Cristiana (al costat dels jardins Joan March), el Castell del Rei, el Calvari i el Puig de Maria. Però a més, s’ha fet la lectura del manifest.

La iniciativa sorgeix per part de la Direcció Insular de Patrimoni i es fa possible any rere any gràcies a la col·laboració de destacades organitzacions com Amnistia Internacional, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, i l’Institut de Marratxí. A més del suport del Servei d’Emergències 112 i els ajuntaments dels municipis participants.

Es tracta d’aprofitar de manera positiva el ric patrimoni cultural de la regió de parla catalana, convertint-lo en un espai de reflexió i conscienciació. Però més enllà d’això, la iniciativa cerca honrar la memòria de les víctimes d’abusos als Drets Humans, realitzant una acció necessària per a estimular la reflexió col·lectiva i reivindicar els valors fonamentals de llibertat i pau.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button