Municipi

L’Ajuntament entrega 2.000€ a les associacions ABAIMAR, PRODIS, AFAMA i a l’Obreria del Puig

La dotació va ser generada a partir de la recaptació de dos esdeveniments culturals celebrats al municipi

L’Ajuntament de Pollença va fer entrega el passat divendres d’una significativa dotació de 2.000 € a quatre associacions municipals de caire social. Els diners van ser generats a partir de la recaptació conjunta de dos esdeveniments culturals de gran rellevància. La primera font de fons prové del Concert Familiar Benèfic organitzat com a part del Festival de Pollença 2023, sota la direcció artística de la destacada Companyia Etcètera – Mutra Ensemble, i la presentació de la commovedora obra “El patito feo”.

L’altre part d’aquesta suma solidària també es va originar en la reeixida exposició fotogràfica “Moros”, una creació de Francesc Aguiló Serra, la qual es va instal·lar al Claustre de Sant Domingo. Sent aquestes dues manifestacions artístiques que a més d’enriquir culturalment el municipi, també es van convertir en una font de suport financer per a causes socials.

En concret, l’import s’ha repartit de forma equitativa entre ABAIMAR, PRODIS, AFAMA i l’Obreria del Puig, cadascuna exercint un paper fonamental en el teixit comunitari i el benestar dels colectius amb els quals es treballen.

La notícia es va fer públic amb un càlid agraïment a aquestes valuoses entitats pel seu compromís constant, subratllant la importància de la col·laboració entre l’àmbit cultural i el compromís municipal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button