Municipi

Durant el dia d’avui el clima millorarà i continuarà estable durant els pròxims dies

Vestimenta adequada d'abric i a gaudir del Sant Antoni 2024

Les condicions climàtiques milloraran a mesura que avanci el dia d’avui. La jornada comença amb intervals de núvols a tot el nord de Mallorca i es podrien donar alguns ruixats puntuals. Però a partir de la tarda, la situació a Pollença millorarà significativament, deixant un cel amb pocs núvols.

Les temperatures es mantindran sense canvis notables. No obstant això, el dia quedarà una mica més agradable per a gaudir de les festivitats locals i activitats a l’aire lliure. Així mateix, els pròxims dies s’esperen les mateixes condicions: temperatures amb una mitjana de 15º i poques probabilitats de pluja.

Per altra banda, la cota de neu se situarà entorn dels 1200 metres, brindant-nos un paisatge inusual per a la nostra regió.


Veure la programació completa de Sant Antoni 2024 (activitats fins al 21 de gener).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button