MunicipiPollençaSuccessos

Veïna de Pollença alerta del robatori d’un cotxe ahir al matí per part d’un conegut de la familia

El vehicle es trobava aparcat al costat del camp de fútbol de Can Escarrintxo

Ahir dijous va tenir lloc el robatori d’un cotxe que estava aparcat al costat de Can Escarrintxo. Aquest és de model Opel Astra GTC amb matrícula 4403FMD, de color negre.

La dona que ha alertat del fet a través de les xarxes socials, ha explicat a la redacció de Som Pollença que el turisme és de la seva parella i que va ser un conegut de la família qui el va agafar fora permís. El fet va succeir al voltant de les 8 hores del matí i encara no s’ha sabut res de nou ni ha tornat el vehicle. “Té el mòbil apagat i hem posat denuncia a la Guàrdia Civil”, afegeix.

La parella demana als ciutadans col·laboració per tal de tenir alguna informació sobre el vehicle i poder localitzar-lo. En cas de saber alguna cosa, es demana contactar a través del Facebook a Rosa A. Amezcua Pastrana.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button